Αρχική arrow Άνθρωπος & Περιβάλλον

Άνθρωπος & Περιβάλλον

Γνωρίζουμε πως ο ανθρώπινος οργανισμός και το φαινόμενο της ζωής είναι αποτέλεσμα ηλεκτροχημικών και ηλεκτρομαγνητικών λειτουργιών που συντελούν στην διατήρηση της ζωής. Το ενεργειακό πεδίο που περιβάλλει το υλικό σώμα βρίσκεται σε άμεση σύνδεση μαζί του τροφοδοτώντας το με ζωτικότητα μέσα από μια διαρκή ροϊκότητα και αρμονική συνύπαρξη με την ζωτική ενέργεια του περιβάλλοντος. Όταν αυτή η σχέση διαταραχθεί η ροή μπλοκάρει και το ενεργειακό σώμα εξασθενεί με συνέπεια την δημιουργία δυσαρμονιών και εξασθένησης ακόμα και του φυσικού σώματος. Η διαταραχή αυτή οφείλεται στην επιβάρυνση του ηλεκτρομαγνητικού πεδίου του περιβάλλοντος από παράγοντες που το ενισχύουν αρνητικά και το οποίο με την σειρά του επιδρά αρνητικά στο ενεργειακό σώμα του ανθρώπου με ανάλογες επιπτώσεις.

Τέτοιοι αρνητικοί παράγοντες που επηρεάζουν καταλυτικά τις ισορροπίες οφείλονται στην αλόγιστη χρήση των νέωντεχνολογιών, με τα ηλεκτρικά πεδία να παραβιάζουν τις φυσιολογικές μας λειτουργίες αγνοώντας πως το ανθρώπινο σώμα υφίσταται και σαν ηλεκτρομαγνητικό φαινόμενο. Άλλοι παράγοντες είναι τα σκεπτομορφικά πεδία και η νοόσφαιρα, οι καιρικές συνθήκες (καταιγίδες και τα τεράστια ηλεκτρικά φορτία από τις αστραπές) καθώς και οι γεωπαθητικές ακτινοβολίες που εκλύονται από θερμοπυρηνικές εκρήξεις, από υπόγεια ύδατα, τεκτονικά ρήγματα και ένα σύνολο παραγόντων που καθίστανται επιβλαβείς για την υγεία του ανθρώπου. Η αποκατάσταση της αρμονικής λειτουργίας του ζωτικού μας σώματος μέσα σε ένα ισορροπημένο περιβάλλον είναι μείζονος σημασίας.

ΗΛΕΚΤΡΟΜΑΓΝΗΤΙΚΗ ΑΚΤΙΝΟΒΟΛΙΑ
Αποτελείται από κύματα ηλεκτρικής και μαγνητικής ενέργειας ως επί το πλείστον αόρατα που ταξιδεύουν με την ταχύτητα του φωτός. Μπορεί να είναι φυσικής ή τεχνητής προέλευσης όπως το φυσικό φως ή το ηλεκτρικό ρεύμα. Όμως με την ανάπτυξη της τεχνολογίας έχουν αυξηθεί δραματικά με απρόβλεπτες συνέπειες και σοβαρές επιπτώσεις για την υγεία μας. Έχουν ισχυρή διεισδυτικότητα και μπορούν να διαπεράσουν ακόμα και τοίχους, οι δε επιδράσεις της διακρίνονται στις θερμικές και στις μη θερμικές αλλά και στις δύο περιπτώσεις επιβαρυντικές για τον ανθρώπινο οργανισμό. Μελέτες έχουν συσχετίσει την ηλεκτρομαγνητική ακτινοβολία με σημαντικές για την υγεία παρενέργειες, όπως πονοκέφαλοι, κόπωση, μείωση γονιμότητας, διάσπαση του DNA, απώλεια μνήμης, μείωση μαθησιακών ικανοτήτων μέχρι και την δημιουργία κακοήθων όγκων. Τα διάφορα είδη ηλεκτρομαγνητικής ακτινοβολίας έχουν διαφορετικές επιπτώσεις στον οργανισμό με πιο επικίνδυνες αυτές που τις διακρίνει υψηλή συχνότητα και μικρό μήκος κύματος, οι οποίες διασπούν τους δεσμούς μεταξύ των μορίων. Έτσι προκαλούνται αλλοιώσεις του γεννητικού κώδικα του DNA με αποτέλεσμα την πρόκληση καρκίνου και άλλων ασθενειών.

Σήμερα δε που ζούμε σε έναν ωκεανό ηλεκτρομαγνητικών πεδίων που προέρχονται από ηλεκτροφόρα καλώδια υψηλής τάσης, από οικιακές συσκευές, από φούρνους μικροκυμάτων, από στεγνωτήρες μαλλιών, από οθόνες ηλεκτρονικών υπολογιστών και τηλεοράσεις, από ηλεκτρικά ρολόγια, από κινητά και ασύρματα τηλέφωνα, κεραίες τηλεφωνίας, ραντάρ κ.λπ., απαιτείται η λήψη κάποιων μέτρων για την προστασία μας. Μην ξεχνάμε ότι και ο ανθρώπινος οργανισμός διαθέτει το δικό του ηλεκτρομαγνητικό πεδίο που συντελεί στην εύρυθμη λειτουργία του. Η ανατροπή αυτών των λεπτών ισορροπιών από μια διαρκή έκθεση μας σε αυτά τα πεδία εγκυμονεί σοβαρούς κινδύνους και κάθε αλόγιστη χρήση συσκευών με ηλεκτρομαγνητική ακτινοβολία τους αυξάνει.
Είναι σημαντικό και επιβεβλημένο να πάρουμε όποια μέτρα προφύλαξης μπορούμε για να ελαχιστοποιήσουμε αυτούς τους κινδύνους.

ΓΕΩΠΑΘΗΤΙΚΕΣ ΑΚΤΙΝΟΒΟΛΙΕΣ
Χαρακτηρίζουμε έτσι το σύνολο της ακτινοβολίας που εκπέμπεται από το εσωτερικό της γης και διατρέχει τον πλανήτη περιβάλλοντας τον με ένα ενεργειακό πλέγμα. Δύο βασικά πλέγματα είναι το Hartmann Grid και το Curry Net. Οι περισσότερες από αυτές τις γεωακτίνες που προκύπτουν από θερμοπυρηνικές εκρήξεις οι οποίες λαμβάνουν χώρα στο κέντρο της γης, ανερχόμενες και περνώντας από διάφορα στρώματα (υπόγεια νερά, ραδιενεργά πετρώματα, τεκτονικά ρήγματα) παραμορφώνουν το μήκος κύματος τους και ενισχύουν αρνητικά τα ηλεκτρομαγνητικά πεδία του πλανήτη διαταράσσοντας τις ισορροπίες. Η επίδραση τους στο περιβάλλον είναι καταλυτική και επιβλαβής οι δε επιπτώσεις στην υγεία μας από την παραμονή μας σε ένα τέτοιο ασύμβατο και παθογόνο περιβάλλον είναι αρκετά επιβαρυντικές.
Η διάσπαση- από αυτές τις ακτινοβολίες- της συνεκτικότητας του ενεργειακού μας πεδίου, δημιουργεί μια σειρά συμπτωμάτων με απρόβλεπτες συνέπειες. Τέτοια συμπτώματα – όταν δεν υφίστανται παθολογικά αίτια - είναι η αίσθηση αδυναμίας, η κούραση, ο ανήσυχος ύπνος, οι ημικρανίες, η κακή διάθεση και μια σειρά διαταραχών που εξασθενούν τον οργανισμό, καταστέλλουν την ζωτικότητα του και οδηγούν σε παρενέργειες.
Νεότερες δε μελέτες κάνουν λόγο και θεωρούν τις γεωπαθητικές ακτινοβολίες σε μεγάλο βαθμό υπεύθυνες για πάρα πολλές ασθένειες μεταξύ των οποίων και την δημιουργία όγκων.
Επίσης η παρουσία τέτοιων αρνητικών σημείων στο χώρο, δηλητηριάζει το ενεργειακό και σκεπτομορφικό πεδίο του και αποδυναμώνει την ζωτικότητα του επιφέροντας δυσαρμονία. Αυτό κατά κύριο λόγο οφείλεται στο Curry Net που έχει άμεση σχέση με τα μορφογεννητικά πεδία, όπου τα σημεία τομής των γραμμών τουμε αρνητική πολικότητα λειτουργούν και σαν εστίες εφέλκυσης ανάλογων ποιοτήτων παρασιτικής φύσεως και δημιουργίας δυσάρεστου κλίματος. Η ισχύς δε αυτού του δικτύου τριπλασιάζεται μεταμεσονύκτια μεταξύ των ωρών δύο με τέσσερις. Η δημιουργία ευνοϊκών συνθηκών διαβίωσης σε ένα καθαρό περιβάλλον, η προστασία του και η διατήρηση της αρμονίας του είναι πολύ σημαντική.

by SEO
Copyright (C) 2020 TACHYON - Bioenergy of Creation all rights reserved