Αρχική arrow Νεα Μας

Νεα Μας

News Η ΤΕΧΝΗ ΤΟΥ ΕΚΚΡΕΜΟΥΣ – ΡΑΔΙΑΙΣΘΗΣΙΑ & ΘΕΡΑΠΕΥΤΙΚΗ Διήμερο Σεμινάριο υψηλού επιπέδου 26 και 27 Μαιου 2012 Πρωτογένους 8, Μοναστηράκι (5ος όροφος) Αθήνα – πλησίον σταθμού METRO. Κόστος συμμετοχής : 120 ευρώ, επιπλέον Φ.Π.Α. (προκαταβολή 50 ευρώ). Πληροφορίες – δηλώσεις συμμετοχής TACHYON BIOENERGY HELLAS. Τηλ./fax 210 32 30 454 – email@tachyon-bioenergy.gr Περιορισμένος αριθμός ατόμων. Θα τηρηθεί αυστηρά σειρά προτεραιότητας. Η Ραδιαισθησία είναι η ικανότητα αναγνώρισης των ενεργειών οι οποίες δεν γίνονται αντιληπτές μέσω των αισθήσεων. Με τη σωστή χρήση του εκκρεμούς και της ραδιαισθησίας, ανιχνεύουμε αυτές τις ενέργειες – δυνάμεις παρεμβαίνοντας στα αίτια, τροποποιώντας τις καταστάσεις, αλλάζοντας τις συνθήκες της ζωής μας προς το καλύτερο. Θέματα που θα διδαχθούν : -Βασικές αρχές της ραδιαισθησίας. Αναλυτική προσέγγιση και εφαρμογές στην καθημερινότητα. -Τρόποι χρήσης του εκκρεμούς και της ραβδοσκοπίας για λήψη έγκυρων απαντήσεων για όλους τους τομείς της ζωής μας (εργασία, υγεία, σχέσεις, σκοπό, περιβάλλον κ.τ.λ.) -Τεχνικές σύνδεσης με τον Ανώτερο Εαυτό και συντονισμός με την Κοσμική Υπερσυνείδηση για άντληση ενεργειών από τα ανώτερα πεδία. -Καλλιέργεια ικανότητας πρόγνωσης. Δυνατότητα πρόβλεψης για μελλοντικές καταστάσεις και προοπτικές. -Δυνατότητα αναγνώρισης των ενεργειακών ποιοτήτων του περιβάλλοντος μας (έμψυχο και άψυχο δυναμικό) σε πλαίσια συμβατότητας. -Εντοπισμός γεωπαθητικών και ηλεκτρομαγνητικών ακτινοβολιών, αποτελεσματικοί τρόποι εξουδετέρωσής τους και εναρμόνιση χώρων. -Μέτρηση του δυναμικού του ενεργειακού σώματος, των τσάκρας, του οργανισμού και αναγνώριση της κατάστασής τους. -Αναφορά στο ψυχολογικό μέρος της ύπαρξής μας με τις αντίστοιχες ιδιότητες του κάθε κέντρου. -Τεχνικές εξισορρόπησης και εναρμονισμού παρεμβάσεων θεραπευτικής φύσεως για αποκατάσταση της ψυχοσωματικής αρμονίας. -Χρωματοθεραπεία και εκκρεμές. Αντιστοιχίες χρωμάτων, ενεργειακών κέντρων και τρόποι αποκατάστασης της αρμονίας. Αναφορά στην χρήση χρωμάτων για συγκεκριμένες θεραπευτικές ενέργειες. Ψυχολογία χρωμάτων. -Εισαγωγή την TACHYON ενέργεια, τρόποι και εφαρμογές της, για αρμονία ζωτικότητα, ευεξία, υγεία, επίτευξη. -TACHYON και κρυσταλλοθεραπεία (ενδυνάμωση και εναρμόνιση του φυσικού, ενεργειακού και ψυχικού φορέα μας.). -Πρακτικές ασκήσεις κατάκτησης και χειρισμού των μεθόδων και τεχνικών που θα διδαχθούν. Με το πέρας του σεμιναρίου οι συμμετέχοντες θα μπορούν να αξιοποιήσουν με απόλυτη εγκυρότητα τα διδαχθέντα άμεσα και αποτελεσματικά. Το σεμινάριο θα παραδώσει ο κος. Κωνσταντίνος Σούτης, διδάσκαλος του Ιερού Δέντρου της Ζωής, ενεργοθεραπευτής, ραδιαισθητικός, σύμβουλος γεωπαθολογίας και TACHYON ENERGY.

Αρχική

Φίλες φίλοι
Καλωσορίσατε στην νέα μας ιστοσελίδα. Εδώ θα μάθετε πληροφορίες που μπορούν να αλλάξουν τα δεδομένα της ζωής σας. Επίσης, θα βρείτε μια σειρά ενεργοποιημένων προϊόντων που καλύπτουν ένα ευρύ φάσμα βασικών παραμέτρων της ζωής.
Με αγάπη για το συνάνθρωπο και αίσθημα ευθύνης τα προϊόντα μας έχουν σκοπό να δημιουργήσουν ευνοϊκότερες συνθήκες τόσο για μας όσο και για το περιβάλλον μας.
Εκατοντάδες χρήστες των προϊόντων μας έχουν αναγνωρίσει βιωματικά την αποτελεσματικότητα τους και έχουν αποκομίσει πολλαπλά οφέλη.
Αυτή η θετική ανταπόκριση αποτελεί για μας την καλύτερη επιβράβευση και μας δίνει δύναμη να προσφέρουμε ακόμα περισσότερα, γιατί πιστεύουμε στον άνθρωπο και στο δικαίωμα του να ζει αρμονικά και ευτυχισμένος.
Σας ευχόμαστε η επίσκεψη στην ιστοσελίδα μας να αποτελέσει την αρχή ενός ταξιδιού σε νέες εμπειρίες από το μαγικό κόσμο των ταχυονίων και της Δημιουργίας.
Ένα κόσμο αρμονίας, δύναμης, υγείας, αφθονίας, χαράς και Δημιουργικότητας.

Με εκτίμηση,
Κωνσταντίνος Σούτης
για την
TACHYON BIOENERGY HELLAS
Πρωτογένους 8 (5ος όροφος) 150 54 Μοναστηράκι - ΑΘΗΝΑ
τηλ. & fax: 210 3230454
E mail: ">


Διαβάστε περισσότερα...
by SEO
Copyright (C) 2020 TACHYON - Bioenergy of Creation all rights reserved