Αρχική » Ευημερία, Επίτευξη » Key of Success (130X30mm)

Key of Success (130X30mm)

Κωδικός προϊόντος: 1148
image 1
Δύναμη πραγμάτωσης - Είναι στο χέρι σας

Με το κλειδί της επιτυχίας, γίνεστε κυρίαρχοι των καταστάσεων αξιοποιώντας αποτελεσματικά τις ενέργειες σας, με τελική κατάληξη την αίσια έκβαση τους.
Ενεργοποιεί και εστιάζει δυναμικά τις οργανωτικές δομές της Δημιουργίας στην υλοποίηση των στόχων σας. Ο ειδικός σχεδιασμός και το ισχυρό πεδίο του εξουδετερώνουν κάθε εμπόδιο, αντίσταση ή δυσκολία που προβάλλει σαν αδράνεια ως προς την επίτευξη των στόχων σας. Τοποθετήστε το κλειδί της επιτυχίας στον χώρο των δραστηριοτήτων σας και αναγνωρίστε μέρα με τη μέρα τις ενέργειες σας να καρποφορούν και να εδραιώνουν την επιτυχία στην ζωή σας.
Το κλειδί της επιτυχίας χαρακτηρίζεται από μια διπλή ιδιότητα. Αφενός κλειδώνει και κρατά μακριά κάθε αρνητική κατάσταση από το πεδίο της δράσης μας και αφετέρου ανοίγει τις πύλες των δημιουργικών δυνάμεων ενισχύοντας τις ενέργειες μας ως προς την ολοκλήρωση τους σε πλαίσια πραγμάτωσης. Το κλειδί της επιτυχίας είναι αποτελεσματικό για ενέργειες που έχουμε ξεκινήσει και για εργασίες που έχουν δρομολογηθεί, ζητώντας την καθιέρωση τους και την θετική ανταπόκριση από το περιβάλλον. Γι’ αυτό είναι σκόπιμο να γράψουμε σε ένα χαρτί το αποτέλεσμα σαν τελική κατάληξη, τοποθετώντας το κάτω από το κλειδί. Όπως επίσης, κατά τακτά διαστήματα, κρατώντας το κλειδί από τον άξονα και κάνοντας δεξιόστροφες κυκλικές κινήσεις πάνω από το χαρτί, στο οποίο έχουμε γράψει σαν δεδομένο και τελικό αποτέλεσμα αυτό που έχουμε θέσει ως στόχο, επιβεβαιώνουμε για λίγα λεπτά αυτήν μας την πρόθεση λέγοντας: Με την βοήθεια των δυνάμεων του φωτός και της δημιουργίας οι ενέργειες μου καρποφορούν και καθιερώνουν στην –τάδε εργασία- και την ζωή μου την επιτυχία. Ένας συνδυασμός του Key of success με το Golden Hoarder είναι ιδανικός ως προς την αποτελεσματικότητα του. Κρατήστε το κλειδί της επιτυχίας και πάρτε την τύχη στα χέρια σας.

 

Λεπτομέρειες προϊόντος

Κωδικός προϊόντος 1148
Κατασκευαστής TACHYON
Βάρος 0.20 kgr
Προβολές 2058
Αξιολόγηση χρηστών rating starrating starrating starrating starrating star (1 Ψήφοι)
Ημερομηνία Τρίτη, 18 Αύγουστος 2009
Τιμή 79.00

Επιλογές

Ποσότητα
 
by SEO
Copyright (C) 2018 TACHYON - Bioenergy of Creation all rights reserved