Αρχική » Ευημερία, Επίτευξη » EROS SPHERE - ΕΡΩΣ Ο ΘΕΙΟΣ, 60mm

EROS SPHERE - ΕΡΩΣ Ο ΘΕΙΟΣ, 60mm

Κωδικός προϊόντος: 1138
image 1
σφαίρα του Έρωτα

Με την κρυστάλλινη σφαίρα του Έρωτα, δημιουργούμε εκείνες τις συνθήκες, που συντελούν στην εφέλκυση του ιδανικού ή της ιδανικής για μας συντρόφου. Το ενεργειακό της πεδίο μαγνητίζει και φέρνει κοντά μας το άτομο που μας ταιριάζει και ανταποκρίνεται στις προσδοκίες μας. Παράλληλα η ενέργεια των ταχυονίων, ενισχύει τη σχέση του ζευγαριού, αναδεικνύοντας τις βαθύτερες ποιότητες που το συνδέουν και ισχευροποιεί το δεσμό, μέσα σε ένα κλίμα ερωτικής έλξης, ουσιαστικού ενδιαφέροντος και ψυχικής επαφής. Μια σχέση αμοιβαίας αγάπης, συναισθηματικής πληρότητας και ερωτικής ανταπόκρισης ολοκηρώνεται. Η κάθε ανθρώπινη ύπαρξη και όλη η εκδήλωση, είναι αποτέλεσμα αυτής της ερωτικής πνοής που διατρέχει το σύμπαν ολόκληρο και κινεί τα νήματα της Δημιουργίας. Είναι η κινητηήριος δύναμη που διέπει κάθε πλάσμα, που προωθεί την εξέλιξη και εξελίσσει την ίδια τη ζωή. Είναι η ίδια η φύση που με την ερωτική ορμή και τη δύναμη της έλξης επιθυμεί και επιδιώκει την επενένωση με το άλλο μισό για την ολοκλήρωσή της.
Όλοι οι άνθρωποι έχουμε το άλλο μας μισό - με το οποίο σε ένα ανώτερο πεδίο βρισκόμαστε σε σύνδεση - και που η προσωπικότητά μας το αναζητά και στο πεδίο της ύλης, μέσα από την ερωτική συνεύρεση και συνένωση του αρσενικού νε το θηλυκού για να ολοκληρωθούμε σαν ανθρώπινες υπάρξεις. Είναι ο ΕΡΩς Ο ΘΕΙΟΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ.
Τοποθετείστε τη σφαίρα του Έρωτα στην κρεβατοκάμαρα ή στο υπνοδωμάτιο σας, στη νοτιοδυτική πλευρά, για καλλίτερα αποτελέσματα όσον αφορά την εφέλκυση του κατάλληλου συντρόφου, την ενδυνάμωση της ερωτικής σχέσης, την ενίσχυση του γάμου. Ζήστε τη μαγεία του Έρωτα και τη χαρά της ζωής.

 

Λεπτομέρειες προϊόντος

Κωδικός προϊόντος 1138
Κατασκευαστής TACHYON
Βάρος 0.01 kgr
Προβολές 2253
Ημερομηνία Κυριακή, 21 Φεβρουάριος 2010
Τιμή 69.00

Επιλογές

Ποσότητα
 
by SEO
Copyright (C) 2018 TACHYON - Bioenergy of Creation all rights reserved