Αρχική » Τρόφιμα, Ποτά » VITALIZER - ΔΥΝΑΜΗ ΖΩΗΣ 50Χ80mm

VITALIZER - ΔΥΝΑΜΗ ΖΩΗΣ 50Χ80mm

Κωδικός προϊόντος: 1137
image 1
ενεργοποίηση του νερού

Ένας μοναδικός κρύσταλλος σε ωοειδές σχήμα, που το πανίσχυρο ενεργειακό πεδίο του, επιδρά άμεσα και αποτελεσματικά, ενισχύοντας τις δομές της Δημιουργίας με Ζωτικότητα και Δύναμη Ζωής. Το VITALIZER είναι ιδανικό για την ενεργοποίηση και αναζωογόνηση του νερού. Όλοι γνωρίζουμε πόσο σημαντικό για τη ζωή μας είναι το νερό, όταν 75% του σώματος μας αποτελείται από αυτό. Όπως επίσης ότι το υδάτινο στοιχείο διαθέτει μνήμη και ότι μεταφέρει αυτές τις πληροφορίες μέσα μας, σε κάθε κύτταρο, άλλά και σε όλο το σύστημα του οργανισμού, επιδρώντας ανάλογα. Μπορούμε να πούμε ότι η ποιότητα της ζωής μας, είναι άρρηκτα συνδεδεμένη με την ποιότητα του νερού που πίνουμε. Αλλά σήμερα, με τους υδροφόρους ορίζοντες επιβαρυμένους, το εμφιαλωμένο νερό ακτινοβολημένο, το νερό της βρύσης χλωριωμένο και μια σειρά αρνητικών παραγόντων (απόβλητα, τοξικές ουσίες, βαρέα μέταλλα, σωληνώσεις, γαιοπαθητικές ακτινοβολίες) άλλαξε η αξία του, η ποιότητά του έχει υποβαθμιστεί, έχει αποδυναμωθεί ενεργειακά, έχει χάσει τη ζωτική του δύναμη, και το κυριότερο, οι πληροφορίες που μεταφέρει είναι επιβαρυντικές και βλαπτικές για την υγεία μας. Το VITALIZER δημιουργεί ένα υψηλών βιοσυχνοτήτων ταχυονικό πεδίο, το οποίο μετουσιώνει αυτούς τους επιβαρυντικούς παράγοντες, επαναφέροντας το νερό στη φυσική του κατάσταση, σε ΥΔΩΡ ΖΩΗς και ΕΥΛΟΓΙΑΣ.
Η ΘΕΙΑ ΧΑΡΙΣ, η ΑΓΑΠΗ, η ΑΡΜΟΝΙΑ, η ΖΩΤΙΚΟΤΗΤΑ και η ΥΓΕΙΑ είναι οι ενεργειακές ποιότητες και ιδιότητες που το εμποτίζουν, μεταφέροντας μέσα μας αυτές τις πληροφορίες.
Τοποθετείστε το VITALIZER σε μια κανάτα, κατά προτίμηση γυάλινη και μετά από μισή ώρα νιώστε τη διαφορά. Πίνετε ξυπνώντας, ένα ποτήρι ταχυονισμένο νερό και νιώστε αναζωογονημένοι, νιώστε τη δύναμη της Ζωής να κυλάει μέσα σας μέχρι το τελευταίο κύτταρο, σε πλήρη αρμονια και γεμάτοι υγεία. Επίσης, το VITALIZER μπορεί να χρησιμοποιηθεί για ενεργοποίηση τροφίμων, τοποθετώντας το στο χώρο αποθήκευσής τους ή στο ψυγείο, τη βάση του θαλάμου συντήρησης. Μεταφέρετε το μαζί σας, στα ταξίδια σας, στο αυτοκίνητο, στην εργασία σας, στο χώρο ανάπαυσης και νιώστε το ενεργειακό του πεδίο να σας περιβάλει με τις ιδιότητες του.

 

Λεπτομέρειες προϊόντος

Κωδικός προϊόντος 1137
Κατασκευαστής TACHYON
Βάρος 0.02 kgr
Προβολές 4056
Ημερομηνία Κυριακή, 21 Φεβρουάριος 2010
Τιμή 65.00

Επιλογές

Ποσότητα
 
by SEO
Copyright (C) 2018 TACHYON - Bioenergy of Creation all rights reserved