Αρχική » Ενεργειακή Αρμονία » Double Rainbow Pyramid (50mm)

Double Rainbow Pyramid (50mm)

Κωδικός προϊόντος: 1143
image 1
Ως άνω και κάτω

Μετουσιώστε κάθε δυσάρεστη και αρνητική ενέργεια του χώρου σας. Απολαύστε την καθαρότητα των ενεργειών σε ένα υγιές και αρμονικό περιβάλλον, απαλλαγμένο και προστατευμένο από πάσης φύσεως ανεπιθύμητες καταστάσεις. Προστασία από αρνητικές σκεπτομορφές, παρεμβολές και εκπορεύσεις.
Η διπλή πυραμίδα «ουράνιο τόξο» αντιπροσωπεύει την σύνδεση του ουρανού και της γης σε μια αρμονική συνύπαρξη πνεύματος και ύλης. Είναι η εκπόρευση του πρωταρχικού φωτός που ξεδιπλώνει όλο το δονητικό φάσμα της Δημιουργίας και διαπερνά αγκαλιάζοντας με τα χρώματα της ίριδας το υλικό πεδίο. Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα την μετουσίωση των όποιων δυσαρμονιών υφίστανται τόσο σε υλικό όσο και σε ενεργειακό επίπεδο.
Το ισχυρό πεδίο της διασπά και απομακρύνει πάσης φύσεως αρνητικότητες από το περιβάλλον ενώ παράλληλα ενισχύει και τελειοποιεί τις δομές εμποτίζοντας τες με
ενέργειες κοσμικών αρχών πνεύματος και αρμονίας. Αυτή η διπλή ιδιότητα της, της εξαγνιστικής και καθαρτήριας δυναμικής της αφενός, και της εγκαθίδρυσης υψηλών βιοσυχνοτήτων αφετέρου, προσφέρει την δυνατότητα ενεργειακής θεραπείας, τόσο του χώρου στον οποίο τοποθετείται, όσο και των ατόμων που βρίσκονται σε αυτόν.
Η διαρκής εκπομπή της, τροφοδοτώντας το περιβάλλον μας με υψηλού κραδασμού ενέργειες, δεν επιτρέπει στο παραμικρό την εμφάνιση νέων αρνητικών καταστάσεων, αφού δεν μπορούν να βρουν πρόσφορο έδαφος για να αναπτυχθούν. Όσον αφορά στον τομέα των ενεργειακών θεραπειών, η διπλή πυραμίδα ουράνιο τόξο έχει πολλές εφαρμογές. Εάν διαπιστώσουμε σε κάποιο σημείο του φορέα μας την ενέργεια μας μπλοκαρισμένη μπορούμε να τοποθετήσουμε πάνω του την πυραμίδα μέχρι να νιώσουμε την αποκατάσταση της ροής και την εξάλειψη των όποιων συμπτωμάτων. Αυτή η διαδικασία μπορεί να ενισχυθεί με την χρήση του εκκρεμούς επισπεύδοντας παράλληλα και την χρονική διάρκεια. Πολύ σημαντική είναι επίσης η παρέμβαση με την χρήση πυραμίδων στην εναρμόνιση των πλαϊνών ενεργειακών κέντρων (chackra).
Παράλληλα, από την μια διαλύουν συμφορήσεις ενεργειακές και συσσωρεμένες δυσαρμονίες και από την άλλη τα εξισορροπούν ενισχύοντας τα με την δόνηση που έχει το κάθε κέντρο σαν ιδιοσυχνότητα αντλώντας από τις συχνότητες του εκπεμπόμενου φάσματος φωτός. Και όπου υπάρχει φως, υπάρχει μόνο δημιουργία, και δημιουργία σημαίνει ζωή και εξέλιξη.
Σύνδεση ουρανού και γης, αρμονία πνεύματος και ύλης.

 

Λεπτομέρειες προϊόντος

Κωδικός προϊόντος 1143
Κατασκευαστής TACHYON
Βάρος 0.02 kgr
Προβολές 2022
Ημερομηνία Τρίτη, 18 Αύγουστος 2009
Τιμή 69.00

Επιλογές

Ποσότητα
 
by SEO
Copyright (C) 2018 TACHYON - Bioenergy of Creation all rights reserved