Αρχική » Ενεργειακή Αρμονία » Temple of Creation (26X26cm)

Temple of Creation (26X26cm)

Κωδικός προϊόντος: 1111
image 1
Φως - Αρμονία - Ζωή - Δημιουργία

Ο Ναός της Δημιουργίας συντονιζόμενος με το Βασίλειο των Αρχετύπων λειτουργεί σαν αγωγός υψίσυχνων δονήσεων και καθιερώνει στον χώρο Αρχαγγελικές ποιότητες και ιδιότητες Θείων Αρχών. Η αρμονία και η αισθητική τελειότητα του τον καθιστούν ένα έργο τέχνης και Δημιουργίας, Λίκνο Φωτός, Κατοικία Πνεύματος, Φορέα Κάλλους, κομιστή Ζωής.Η κρυστάλλινη καθαρότητα του και το πανίσχυρο δυναμικό του, μετουσιώνουν κάθε αρνητικότητα και αποκαθιστούν την ενεργειακή αρμονία στο περιβάλλον.Με ακτίνα δράσης 15 μέτρων, εναρμονίζει πάσης φύσεως γεωπαθητικές ακτινοβολίες (Hartmann grid, Curry net, υπόγεια ύδατα-τεκτονικά ρήγματα) και ηλεκτρομαγνητικούς ρύπους (εσωτερικών χώρων και εξωτερικούς) ηλεκτρικές συσκευές (κεραίες τηλεφωνίας, αναμεταδότες κλπ).

Οι υψηλές βιοσυχνότητες που εκπέμπει στον χώρο ενισχύουν τα λεπτοφυέστερα ενεργειακά σώματα των ατόμων που ζουν σε αυτόν και ενδυναμώνουν τις οργανικές δομές. Παράλληλα στην ακτίνα δράσης του ενεργοποιεί ταχυονίζοντας, και βελτιώνει την ποιότητα του νερού και των τροφίμων, επαναφέροντάς τα στη φυσική ενεργειακή τους κατάσταση. Καθιστά δε τον χώρο μας με τις Αρχαγγελικές ενέργειες που μεταφέρει από το πεδίο της Δημιουργίας, απροσπέλαστο σε πάσης φύσεως καταστάσεις που θα μπορούσαν να διαταράξουν την αρμονία του, προσφέροντας ισχυρή προστασία και στα άτομα που μένουν σ’αυτόν.

Η αποκατάσταση της αρμονίας, η βελτιστοποίηση των συνθηκών ζωής, η προστασία και η βοήθεια, η πνευματική ανάταση, η ψυχική πληρότητα και η ζωτική δύναμη είναι μερικές από τις ιδιότητες που μας προσφέρει με την παρουσία του στον χώρο μας ο Ναός της Δημιουργίας.

 

Λεπτομέρειες προϊόντος

Κωδικός προϊόντος 1111
Κατασκευαστής TACHYON
Βάρος 1.00 kgr
Προβολές 1785
Ημερομηνία Τετάρτη, 09 Σεπτέμβριος 2009
Τιμή 2200.00

Επιλογές

Ποσότητα
 
by SEO
Copyright (C) 2018 TACHYON - Bioenergy of Creation all rights reserved