Αρχική » Ενεργειακή Αρμονία » Synthesis Feng Shui (150X30cm)

Synthesis Feng Shui (150X30cm)

Κωδικός προϊόντος: 1145
image 1
Ενεργειακή αρμονία

Μια ειδική κατασκευή για την αποκατάσταση της αρμονικής ροής των ενεργειών στο χώρο σας. Δημιουργήστε ένα χώρο ευχάριστης διαμονής και ζήστε σε ένα κλίμα ψυχικής άνθησης, θαλπωρής και γονιμότητας. Περισσότερη ενέργεια, γαλήνη, ηρεμία και ψυχολογική υποστήριξη, είναι τα αποτελέσματα της θετικής επίδρασης της.
Η μοναδική σύνθεση του από υψηλής ποιότητας κρυστάλλους σε χρώμα και σχήμα, για συγκεκριμένους ενεργειακούς λόγους, του προσδίδουν ιδιαίτερες ιδιότητες, απαραίτητες για κάθε χώρο και η χρησιμότητα του έχει μεγάλη αξία.
Οι ποιότητες των ενεργειών του περιβάλλοντος μέσα στο οποίο ζούμε είναι μείζονος σημασίας, γιατί από αυτό αντλούμε και σε αυτό εκπέμπουμε μέσα από μια διαρκή αλληλεπίδραση. Το ζωτικό μας σώμα επηρεάζεται άμεσα και ανάλογα με αυτές τις ποιότητες διαμορφώνει μια ψυχολογική κατάσταση και μια στάση ζωής, με συγκεκριμένες συμπεριφορές και διαθέσεις αντίστοιχες αυτών των ποιοτήτων. Η διαδικασία αυτή προκύπτει ασυνείδητα για τον λόγο ότι οι ποιότητες αυτές επιδρούν στο ενεργειακό μας σώμα και μέσω του νευρικού συστήματος μας, μεταφέρονται στο υποσυνείδητο το οποίο ανταποκρίνεται αναλόγως. Αυτό συμβαίνει γιατί όπως κάθε οργανισμός, το ίδιο και κάθε χώρος, διαθέτει το δικό του ενεργειακό σώμα με τα αντίστοιχα ενεργειακά κέντρα (chackra) τα οποία μεταφέρουν τις ποιότητες που τον διέπουν.
Όταν υπάρχει στρεβλή δόμηση και μπλοκαρίσματα ενεργειακά, η ροή της ενέργειας δεν προκύπτει αρμονικά, με συνέπεια την εμφάνιση δυσαρμονιών, οι οποίες
επηρεάζουν αρνητικά και τις παρουσίεςτων ανθρώπων που βρίσκονται στον χώρο σαν ενεργειακά σώματα, για να δημιουργηθεί στην συνέχεια ένα πεδίο το οποίο λειτουργεί αμφίδρομα, μέσα από την αλληλεπίδραση χώρου και ατόμων με όχι και τόσο ευχάριστα αποτελέσματα. Ο πολυκρύσταλλος SYNTHESIS FENG SHUI μέσα στον χώρο δομεί ένα αρμονικό πεδίο, φιλτράροντας τις ενέργειες και διαχέοντας τες στο περιβάλλον, πλήρως εναρμονισμένες, καθαρές και σε πλαίσια απόλυτης συμβατότητας με το έμψυχο δυναμικό του χώρου. Και όπως ένας αρμονικός και ισχυρός ενεργειακός φορέας, ενδυναμώνει τις δομές του φυσικού σώματος το οποίο περιβάλλει και αποτρέπει την ανάπτυξη παρασιτικών καταστάσεων που το απομυζούν και το αποδυναμώνουν, κατά τον ίδιο τρόπο το SYNTHESIS FENG SΗUI ισχυροποιεί το ενεργειακό σώμα του χώρου μας με ζωτικές δυνάμεις και αρμονία, συμβάλλοντας ουσιαστικά στην δημιουργία ενός θετικού κλίματος χαράς, αρμονίας, ευδαιμονίας και ευχάριστης διαμονής.

 

Λεπτομέρειες προϊόντος

Κωδικός προϊόντος 1145
Κατασκευαστής TACHYON
Βάρος 0.02 kgr
Προβολές 1797
Ημερομηνία Τρίτη, 18 Αύγουστος 2009
Τιμή 119.00

Επιλογές

Ποσότητα
 
by SEO
Copyright (C) 2018 TACHYON - Bioenergy of Creation all rights reserved