Αρχική » Θεραπευτικά » Healing Rod (19-21cm)

Healing Rod (19-21cm)

Κωδικός προϊόντος: 1151
image 1
Τα αποτελέσματα της χρήσης της θεραπευτικής ράβδου είναι θεαματικά

Οι καταπληκτικές ιδιότητες του χαλαζία και των υπόλοιπων κρυστάλλων, που αντιστοιχούν στα ενεργειακά κέντρα , ταχυονισμένοι και εμποτισμένοι με υψηλές βιοσυχνότητες, κάνουν το healing rod μοναδικό. Καθαρίζει την αύρα, ενισχύει τον ενεργειακό μας φορέα, διαλύει μπλοκαρίσματα και συμφορήσεις. Eνδυναμώνει τα λεπτοφυέστερα ενεργειακά σώματα μας, ανακουφίζει από πόνους και αναδεικνύει τις θετικές ποιότητες των chakra.
Με αυτό τον τρόπο αποκαθιστά την ροικότητα και την αρμονία, υποστηρίζοντας τις ζωτικές και ψυχικές λειτουργίες καλλιεργώντας μια θετική στάση ζωής.
Το healing rod τοποθετείται για μερικά λεπτά την ημέρα πάνω στα chakra ή στα σημεία του σώματος που χρειάζονται θεραπεία. Σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα θα αναγνωρίσετε τα ευεργετικά αποτελέσματα του μέσα από θεαματικές αλλαγές.
Δε χρειάζεται καθάρισμα, δε συσσωρεύει ενεργειακά κατάλοιπα, λειτουργεί σαν αγωγός υψηλών δονήσεων εφελκύοντας και ακτινοβολώντας τις αντίστοιχες θεραπευτικές ποιότητες.
Ο σωλήνας της θεραπευτικής ράβδου είναι φτιαγμένος από λευκό χαλαζία, ο οποίος έχει εξαιρετικές ιδιότητες: Ισορροπεί και εναρμονίζει την αύρα φέρνοντας εξισορρόπηση και στο σώμα. Επίσης διαλύει συμφορήσεις και μπλοκαρίσματα, έτσι ώστε η ενέργεια να μπορεί να κυλάει ελεύθερα.

Οι ημιπολύτιμοι λίθοι από πάνω προς τα κάτω είναι με τη σειρά οι εξής:
1. Αμέθυστος: Συνδέεται με την αυξημένη ενέργεια, την πνευματική εγρήγορση, την ισορροπία. Απομακρύνει το άγχος, χαρίζει εσωτερική γαλήνη, ενεργεί θεραπευτικά και καλλιεργεί θετική αντίληψη για τη ζωή.
2. Lapis lazuli: Συνδέεται με την εσωτερική δύναμη, την πίστη στον εαυτό μας, τις ψυχικές ικανότητες και τη γαλήνη. Ενδυναμώνει το σώμα και εξαγνίζει το πνεύμα.
3. Τυρκουάζ: Μέγιστος θεραπευτής, ενδυναμώνει τη λειτουργία των ζωτικών οργάνων και προστατεύει από τις παθήσεις. Βελτιώνει την απορρόφηση και αφομοίωση των θρεπτικών συστατικών και την επαναδόμηση των ιστών.
4. Πράσινος Αβεντουρίνης: Αναδεικνύει τη δημιουργικότητα, τη φαντασία, την ανεξαρτησία, την ευημερία, την επαγγελματική σταδιοδρομία, την ισορροπία. Μας βοηθά να βλέπουμε τις εναλλακτικές επιλογές και τις δυνατότητες.
5. Αχάτης: Ενθαρρύνει την αγάπη, την αφθονία, την καλή τύχη, την αρμονία, τη δύναμη, την σιγουριά και την αγάπη για τη φύση. Έχει επίσης ηρεμιστική κατευναστική δράση.
6. Carnelian: Συνδέεται με τη συναισθηματική ζεστασιά, την κοινωνικότητα, τη δημιουργικότητα, το θάρρος, την ευτυχία, την αυτοεκτίμηση. Κατευνάζει τους φόβους μας φέρνοντας γαλήνη και βαθιά κατανόηση της ύπαρξης.
7. Ίασπις: Έχει θεραπευτικές ιδιότητες και συνδέεται με την ηρεμία, την ευχαρίστηση, τη γαλήνη, την ολοκλήρωση. Αναδεικνύει τις οργανωτικές ικανότητες.

Οδηγίες χρήσης δίνονται με την παραλαβή του Healing Rod.

Το Healing Rod όπως και τα άλλα προϊόντα μας συμβάλλουν στην ενεργειακή εναρμόνιση και κατ΄ουδένα τρόπο υποκαθιστούν ιατρικές γνωματεύσεις και φαρμακευτικές αγωγές.

 

Λεπτομέρειες προϊόντος

Κωδικός προϊόντος 1151
Κατασκευαστής TACHYON
Βάρος 0.09 kgr
Προβολές 3881
Ημερομηνία Τρίτη, 18 Αύγουστος 2009
Τιμή 189.00

Επιλογές

Ποσότητα
 
by SEO
Copyright (C) 2020 TACHYON - Bioenergy of Creation all rights reserved