Αρχική » Θεραπευτικά » Kirikion Sphere (60mm)

Kirikion Sphere (60mm)

Κωδικός προϊόντος: 1152
image 1
Ο κοσμικός θεράπων - Ένα πανίσχυρο σύμβολο υγείας και αρμονίας

Τοποθετώντας το Kirikion Sphere στο χώρο σας υψηλές βιοσυχνότητες τον καλύπτουν ισχυροποιώντας το δονητικό πεδίο. Η ευλογία των ενεργειών αυτών που εκπορεύονται από τη θεία χάρη επιδρούν εναρμονιστικά και ενισχυτικά επάνω μας αποκαθιστώντας τη σύνδεση μας με τη θεία πηγή της ζωής. Εγγεγραμμένο το κυρίκειο στην κρυστάλλινη σφαίρα εφελκύει και ακτινοβολεί στο χώρο την δύναμη του ρεύματος της ζωής.
Η καθιέρωση ενός αρμονικού και ισχυρού ενεργειακού πεδίου εφελκύει παράλληλα εκείνες τις δυνάμεις του φωτός οι οποίες υπηρετούν την δημιουργία, να λειτουργήσουν παρεμβατικά στα πλαίσια της αποκατάστασης της ζωτικότητας του χώρου και της δόμησης ενός υγιούς περιβάλλοντος.
Είναι σημαντικό να γνωρίζουμε πως οι θεραπευτικές ενέργειες που προκύπτουν από την παρουσία του Kirikion Sphere, είναι πιο αποτελεσματικές κατά την διάρκεια του ύπνου επειδή το φυσικό μας σώμα βρίσκεται σε κατάσταση χαλάρωσης και κατά συνέπεια τις απορροφά πιο εύκολα μέσω του αιθερικού φορέα μας. Γι’ αυτό είναι καλό η σφαίρα να τοποθετείται στο υπνοδωμάτιο και μάλιστα από την αριστερή πλευρά του κρεβατιού όπως κοιμόμαστε πάνω στο κομοδίνο, ενεργοποιώντας στο μέγιστο τις ροές των θεραπευτικών ενεργειών μέσω των αντίστοιχων καναλιών. Η δύναμη του ταχυονικού πεδίου και οι θεραπευτικές ιδιότητες του κοσμικού ιερόγλυφου καθιστούν τον χώρο δεκτικό και σε παρουσίες θεραπευτικές από ανώτερα πεδία οι οποίες εκπορεύουν ενέργειες θεραπευτικές και λειτουργούν σαν κοσμικοί θεράποντες.
Βιώστε την ζωτικότητα και τη χαρά της ζωής να πάλεται σε κάθε κύτταρο της ύπαρξης σας. Εμποτίστε το ενεργειακό σας σώμα με πληροφορίες Δημιουργίας και νιώστε τις θεραπευτικές ενέργειες να αποκαθιστούν την αρμονία σε σας αλλά και στα άτομα του περιβάλλοντός σας.

 

Λεπτομέρειες προϊόντος

Κωδικός προϊόντος 1152
Κατασκευαστής TACHYON
Βάρος 0.10 kgr
Προβολές 4393
Ημερομηνία Τρίτη, 18 Αύγουστος 2009
Τιμή 69.00

Επιλογές

Ποσότητα
 
by SEO
Copyright (C) 2020 TACHYON - Bioenergy of Creation all rights reserved