Αρχική » Προστασία » Angel Presence (60mm)

Angel Presence (60mm)

Κωδικός προϊόντος: 1154
image 1
Άγγελος προστασίας

«Η συνειδητή σχέση με τους αγγέλους προκύπτει σαν αποτέλεσμα της εκούσιας έφεσης των ανθρώπων για απελευθέρωση πάνω στο νόμο του Ελέους».
Η δημιουργία ευνοϊκών συνθηκών για προστασία του ζωτικού μας χώρου επιτυγχάνεται με την κρυστάλλινη σφαίρα της Αγγελικής Παρουσίας και είναι απαραίτητη για κάθε σπίτι και εργασιακό χώρο. Όπως κάθε άνθρωπος έχει τον φύλακα άγγελο του, το ίδιο και ο κάθε χώρος, σαν μια οντότητα που απαρτίζεται από το σύνολο των ενεργειών του περιβάλλοντος και του έμψυχου δυναμικού του, βρίσκεται κάτω από μια ενεργειακή ομπρέλα προστασίας, αποτέλεσμα της αγγελικής παρουσίας, σκοπός της οποίας είναι η διατήρηση των ισορροπιών και της αρμονίας. Όμως πολλές φορές μια σειρά εξωγενών παραγόντων (αρνητικές σκέψεις, ζήλειες, εμπάθειες) μπορούν να διαταράξουν το ενεργειακό πεδίο του χώρου μας προκαλώντας το λιγότερο δυσαρμονία με ανάλογες επιπτώσεις (γκρίνια, εντάσεις, συγκρούσεις, κ.τ.λ.) άνευ λόγου και αιτίας. Με την αναγνώριση και εγκαθίδρυση της Αγγελικής Παρουσίας καθιερώνουμε στο χώρο μας ένα ισχυρό εγρηγορός αποτρεπτικό σε αυτές τις έξωθεν αρνητικότητες, εφελκύοντας παράλληλα από ανώτερα πεδία ενέργειες προστασίας, αρμονίας, γαλήνης, σιγουριάς και δημιουργικότητας.
Τοποθετούμε την κρυστάλλινη σφαίρα Angel Presence σε ένα σημείο κοντά στο κέντρο του χώρου που θέλουμε να προστατεύσουμε. Ένα ισχυρό πεδίο φωτός και ακτινοβόλων ενεργειών, εκπορευόμενων από την παρουσία του προστάτη αγγέλου, θα πλημμυρίσουν τον χώρο δομώντας ένα απροσπέλαστο ενεργειακό τείχος προστασίας, καταλυτικό σε κάθε επιβουλή και αρνητικότητα, διασφαλίζοντας συνθήκες αρμονικής συνύπαρξης και εφέλκυσης βοήθειας από ανώτερα πεδία.

 

Λεπτομέρειες προϊόντος

Κωδικός προϊόντος 1154
Κατασκευαστής TACHYON
Βάρος 0.08 kgr
Προβολές 2166
Ημερομηνία Τρίτη, 18 Αύγουστος 2009
Τιμή 69.00

Επιλογές

Ποσότητα
 
by SEO
Copyright (C) 2018 TACHYON - Bioenergy of Creation all rights reserved