Αρχική » Προστασία » Guardian Angel (50mm)

Guardian Angel (50mm)

Κωδικός προϊόντος: 1153
image 1
Φύλακας άγγελος

«Το να συμπλέεις με το θείο Σχέδιο σημαίνει να καβαλάς πάνω στα φτερά των αγγέλων οδηγούμενος στην απελευθέρωση».
Με την κρυστάλλινη σφαίρα guardian angel δομούμε έναν αγωγό επικοινωνίας με τα μορφικά πεδία και το αγγελικό βασίλειο. Οι υψίσυχνες δονήσεις και η δημιουργία ενός ισχυρού ενεργειακού πεδίου μας συντονίζουν συνειδησιακά και μας συνδέουν με το φύλακα άγγελο μας. Αυτή η ενεργειακή γέφυρα, φορέας θείας χάριτος και πρόνοιας – μέσω του φύλακα αγγέλου μας καθιερώνει γύρω μας και εντός μας προστασία και εφελκύει βοήθεια, δύναμη και εμπιστοσύνη στη θεία νομοτέλεια. Βιώστε την πανίσχυρη και φωτεινή παρουσία του να σας αγκαλιάζει με σιγουριά και ασφάλεια και να σας περιβάλει με τη λαμπρότητα των φτερών του αποτρέποντας κάθε κίνδυνο σε κάθε στιγμή της ζωής σας.
Οι φύλακες άγγελοι, οντότητες του φωτός, είναι ταγμένοι στην υπηρεσία του Θείου Σχεδίου και στην επιτήρηση της δημιουργίας. Η κάθε ανθρώπινη ύπαρξη, κομμάτι
της δημιουργίας τελεί υπό την σκέπη και την προστασία του φύλακα αγγέλου της καθ’ όλη την διάρκεια της ζωής της. Είναι ο οδηγός μας, παρών παντού και πάντα, αρωγός και συμπαραστάτης σε κάθε δύσκολη κατάσταση, αποτρέποντας κινδύνους και απομακρύνοντας αρνητικότητεςτόσο στο υλικό όσο και στο αστρικό πεδίο. Η αναγνώριση της παρουσίας του ισχυροποιεί αυτήν την σχέση προστασίας σε ενεργειακό επίπεδο εφελκύοντας όλο και περισσότερη βοήθεια. Είναι σημαντικό να γνωρίζουμε ότι ο φύλακας άγγελος μας δεν μας εγκαταλείπει ποτέ, ότι βρίσκεται πάντα δίπλα μας και ότι ανταποκρίνεται άμεσα όταν τον επικαλούμαστε. Η κρυστάλλινη σφαίρα Guardian Angel είναι το μέσο σύνδεσης, συντονισμού, αναγνώρισης και ανταπόδοσης ευχαριστιών για την απανταχού βοήθεια και προστασία του φύλακα Αγγέλου μας.

 

Λεπτομέρειες προϊόντος

Κωδικός προϊόντος 1153
Κατασκευαστής TACHYON
Βάρος 0.02 kgr
Προβολές 2796
Ημερομηνία Τρίτη, 18 Αύγουστος 2009
Τιμή 59.00

Επιλογές

Ποσότητα
 
by SEO
Copyright (C) 2018 TACHYON - Bioenergy of Creation all rights reserved