Αρχική arrow Παραγωγή, Εφαρμογές

Παραγωγή, Εφαρμογές

Η ΖΩΗ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ
Σε προσομοιωμένες βιοσυνθήκες τα προϊόντα μας εμποτίζονται με υψίσυχνες δονήσεις αποτυπώνοντας κοσμικές πληροφορίες αρμονίας, ζωτικότητας και δημιουργικότητας. Στη συνέχεια ενεργοποιούνται σε ιερούς τόπους και κέντρα δύναμης εφελκύοντας ποιότητες κοσμικών αρχετύπων από τα πεδία της δημιουργίας για να εγκαθιδρύσουν κατά τη χρήση τους ιδιότητες Θείων Αρχών (Σοφίας - Κάλλους - Ισχύος).
Τα προϊόντα της TACHYON - BIOENERGY HELLAS λειτουργούν σαν δέκτης και πομπός αυτών των κοσμικών αρχετυπικών πληροφοριών δημιουργώντας ένα δυναμικό πεδίο θετικών ενεργειών γύρω τους. Με αυτόν τον τρόπο ο χρήστης συντονίζεται με αυτές τις ποιότητες και υποστηρίζεται ενεργειακά και ψυχοσωματικά ανάλογα με τις προσωπικές του ανάγκες.
1. Για την εναρμόνιση των γεωπαθητικών ακτινοβολιών (υπόγεια υδάτινα ρεύματα, Hartamm - Curry κ.λπ.
2. Στο θεραπευτικό τομέα: μεταξύ άλλων για την εναρμόνιση των Τσάκρα, για τη διάλυση ενεργειακών μπλοκαρισμάτων και την αύξηση της ευεξίας
3. Για ενίσχυση και εναρμόνιση του ενεργειακού φορέα μας
4. Για εφέλκυση και καθιέρωση στο χώρο μας υψίσυχνων δονήσεων αυξάνοντας τη θετική ενέργεια CHI
5. Για ψυχοσωματική υποστήριξη και καλλιέργεια εμπιστοσύνης και θετική στάση ζωής
6. Για δημιουργία ευνοϊκών συνθηκών και επίτευξη στόχων και σκοπών στη ζωή μας
7. Άνοιγμα στις συμπαντικές ροές της κοσμικής αφθονίας
8. Συντονισμός και σύνδεση με ανώτερα πεδία
9. Αποκατάσταση και εξισορρόπιση των βιορυθμών
10. Βελτίωση της ποιότητας του νερού και των τροφών μεταφέροντας μέσα μας πληροφορίες Ζωής και Δημιουργίας
11. Προστασία και βοήθεια
Η ενέργεια Tachyon μεταφερόμενη δια των κρυστάλλων και με συνάρτηση με το σχήμα και το χρώμα, καθιερώνει αντίστοιχες ιδιότητες, τόσο στα άτομα-χρήστες που
τα φέρουν, όσο και στα ζώα, στα φυτά και στους χώρους όπου εγκαθίστανται. Οι ιδιότητες τους έχουν μεγάλη διάρκεια ενισχύοντας στην συνέχεια τις αρμονικές καταστάσεις που εγκαθιδρύουν, ενεργοποιώντας και ενδυναμώνοντας τις δομές με ζωτική ενέργεια. Η επίδραση τους, τόσο σε άτομα, όσο και χώρους, είναι άμεση και η αποτελεσματικότητα τους αναγνωρίζεται βιωματικά. Οι αλλαγές που επιφέρουν καλυτερεύουν τις συνθήκες και καταστάσεις της ζωής μας, τόσο για εμάς, όσο και το περιβάλλον μας.

by SEO
Copyright (C) 2019 TACHYON - Bioenergy of Creation all rights reserved