Αρχική arrow Φιλοσοφία

Η φιλοσοφία μας

Όπως αναφέρουμε και στο εισαγωγικό σημείωμα μας, η φιλοσοφία της κατασκευής και διάθεσης των προϊόντων μας έχει σαν σκοπό την δημιουργία συνθηκών που μπορούν να καλυτερεύσουν την ζωή των συνανθρώπων μας. Η αγάπη για τον συνάνθρωπο και η πίστη μας στο δικαίωμα του να ζει ευτυχισμένος είναι το κυρίαρχο στοιχείο αυτής της φιλοσοφίας μας. Για να συμβεί αυτό, χρειάζονται κάποιες προϋποθέσεις, οι οποίες θα μπορέσουν να δημιουργήσουνμια σειρά θετικών καταστάσεων, για να επιφέρουν στην συνέχεια τα επιθυμητά αποτελέσματα. Εξάλλου η ίδια η δημιουργία είναι μια διαδικασία εξελικτικής φύσεως που αποζητά και μέσα από την ανθρώπινη ύπαρξη την έκφραση της, προσφέροντας απλόχερα τις δυνατότητες εκείνες που συντελούν στην επίτευξη των στόχων της.
Ο ταχυονισμός των προϊόντων μας και ο εμποτισμός τους με αρχέτυπες πληροφορίες, που τους προσδίδουν συγκεκριμένες ιδιότητες, καλύπτουν ένα ευρύ φάσμα δυνατοτήτων ως προς την βελτιστοποίηση των συνθηκών και την καλυτέρευση της ποιότητας της ζωής μας.
Με κύριο χαρακτηριστικό την αποκατάσταση της ενεργειακής αρμονίας τόσο στα άτομα όσο και στο περιβάλλον, επανασυνδέοντας μας με τις αρχέγονες πηγές της δημιουργίας, το ισχυρό βιοενεργειακό πεδίο τους, εξουδετερώνει και εναρμονίζει όλες εκείνες τις αρνητικές επιδράσεις οι οποίες μας επιβαρύνουν σε πολλούς τομείς της ζωής μας. Δυστυχώς αυτές οι αρνητικές ενέργειες απομυζούν κυριολεκτικά το ενεργειακό μας σώμα και το δυναμικό μας, δημιουργώντας μια σειρά προβλημάτων και σε προσωπικό επίπεδο, νοητική διάχυση, συναισθηματική αδράνεια, ψυχικό τέλμα, ενεργειακή αδυναμία, αλλά και σε επίπεδο περιβάλλοντος μπλοκάροντας σαν εξωτερικά εμπόδια την δημιουργικότητα μας.
Η διατήρηση της υγείας σαν αποτέλεσμα ενεργειακής ισορροπίας, η ευημερία σαν επάρκεια αγαθών και αφθονίας, η θετική ψυχολογία σαν έκφραση εσωτερικής αρμονίας, η προστασία και η αίσθηση σιγουριάς που προκύπτει από την διασφάλιση του ζωτικού μας χώρου, η αποδοχή και η αναγνώριση της παρουσίας μας από το περιβάλλον σε πλαίσια ανταπόκρισης, και η ψυχική πληρότητα σαν κατάκτηση της επιτυχίας πραγματώνοντας τις επιθυμίες μας, είναι κάποιες από τις δυνατότητες που προσφέρει η χρήση των προϊόντων μας. Γιατί όταν είμαστε υγιείς, ψυχικά εναρμονισμένοι, ενεργειακά δυνατοί και αποτελεσματικοί στην δράση μας, αξιοποιώντας κατά τον καλύτερο δυνατό τρόπο την δημιουργικότητα μας, τότε η ίδια η ζωή μπορεί να μας προσφέρει απλόχερα τα δώρα της, δώρα χαράς, ικανοποίησης, ευημερίας, ευτυχίας. Δώρα που η κάθε ανθρώπινη ύπαρξη αξίζει και δικαιούται.

by SEO
Copyright (C) 2019 TACHYON - Bioenergy of Creation all rights reserved